Klubbkläder – Ny beställning 2017

Nu är det hög tid att beställa kläder inför säsongen 2017/2018. För att förenkla hantering och administration öppnar vi tillsammans med Trimtex en webshop där ni gör era beställningar. Webshopen öppnar i slutet av augusti och stänger vecka 37.
Med nya bidrag från våra sponsorer Sprida Reklambyrå, Medhouse, Euro Accident och Söderberg & Partners kommer vi även denna säsong att kunna erbjuda subventionerade priser på kläder till aktiva barn, ungdomar och tränare. Läs mer om detta längre ner!

Det kommer som vanligt bli två tillfällen att beställa klubbkläder men beställning av Trimtex ordninarie sortiment kommer vi kunna göra hela säsongen (20% rabatt).

Beställningar av klubbkläder, för leverans vecka 44, kommer att kunna göras från slutet av augusti till och med vecka 37. Nästa tillfälle är inte spikat men troligt köpstopp vecka 49 med leverans vecka 5, 2018.

Beställning:

Alla TÄBY IS produkter är special producerade och tillverkas efter beställning. Ingenting lagerförs hos Trimtex eller Täby IS. Om du är mån om att få kläderna i tid till säsongen är det viktigt att du beställer innan webshopen stänger. På special producerade kläder är det ingen bytesrätt. Om du inte har möjlighet att prova innan beställning uppmanar vi dig att studera storlekstabellen på varje produkt. Leverans av beställda varor sker hem till dig och det tillkommer en frakt på 69 kr (inkl. moms) per beställning.

Nu är vår webshop öppen och stänger den 24.09.2017 med förväntad leverans i vecka 44.

Info:
Gå in på sida: trimtex.se/customer/TabyISSkidor

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på ”Mitt Trimtex” och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i ”taby17″: och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Betalning:

Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal.
Om du betalar med kreditkort eller PayPal så dras pengarna direkt.
Betalar du mot faktura kommer den efter leverans av produkterna.

Subventionerade Ungdoms och tränarkläder:

Webshoppen kan bara hantera ett pris per produkt. Vi har valt att exponera fullpris. Vilket innebär att alla betalar fullt pris vid beställning / leverans och får subventionen utbetalad av klubben i efterhand. För att kunna administrera de subventionerade köpen ber vi er att mejla oss med en kopia av beställningen och uppge vilka kläder som är avsedda för aktiva barn, ungdom eller tränare. Mejl skickar ni till info@tabyisskidor.se. Var noga med att uppge bankkonto och clearingnummer dit ni vill ha pengarna återbetalade.  ”Ansökan” om subvention ska vara klubben tillhanda senast två (2) månader efter att beställningen har levererats.

Länk till Prislista

Tränarkläder och andra special beställningar ska föranmälas och godkännas innan beställning. Styrelsen har beslutat att subventionera kläder till tränare var tredje säsong men emellanåt är det inte tillräckligt och vi hanterar därför dessa beställningar separat.

Kontaktuppgifter:

Frågor som berör system eller produkter: info@trimtex.se eller 026-24 98 90
Återbetalning och övriga frågor: Miguel Sterner: info@tabyisskidor.se eller 070-793 23 65

2017-09-16 admin