13-14 åringar, ICA-cup final i Bollnäs, 9-12 mars

ICA-cup final i Bollnäs, 9-12 mars 2017

Säsongen närmar sig med stormsteg och planeringen för ICA-cup i Bollnäs pågår för fullt. Förhoppningsvis har många av er hunnit åka en del skidor redan och många ska säkert åka på skidsemester över jul och nyårshelgerna. Ta gärna chansen att tävla i någon av alla roliga tävlingar som finns runt om i landet under jullovet t ex i Mora, Vemdalsområdet, eller Järpen.

ICA-cupfinalerna är en nationell tävling för 13- och 14-åriga killar och tjejer (födda 2003 och 2004) där landets olika skiddistrikt möts. Finalen genomförs i skicross, distans och stafetter i olika former. Åkstilen detta år är klassisk stil. För mer information och detaljer kring själva tävlingen och arrangemanget se länkarna nedan. Prata gärna också med någon av era ledare eller äldre kompisar i klubben som varit med tidigare år.

Läs mer på inbjudan: Inbjudan och anmälanICAcup2017

https://www.facebook.com/ICAcup/

http://www.skidor.com/Grenar/langdakning/Barnungdom/Tavlingar/ICAcup

Anmälan och betalning

Anmälan sker så fort som möjligt dock senast 7/1 till Jakob Tholander.

Skicka ett mail med följande information till jakobth@dsv.su.se.

Namn aktiv:

Födelsedatum aktiv:

Klubb aktiv:

Telefonnummer aktiv:

Namn ansvarig förälder:

Mailadress ansvarig förälder:

Telefonnummer ansvarig förälder:

Egenavgift för varje deltagare är ca 2000 kr och skall betalas in innan avresa. Vi återkommer med betalningsinstruktioner när beloppet är fastställt. I egenavgiften ingår resa, sovplats på hårt underlag, valla och vallning, kamratmiddag, samt måltider, dock ej mat på resan till och från Bollnäs.

Tävlingsdräkt, överdragsväst, mössa och pannband lånas ut av skidförbundet. Vi återkommer gällande möjlighet att prova storlekar.

Kontaktuppgifter ICA cup ansvarig, Jakob Tholander, jakobth@dsv.su.se tfn: 070-4821251.

2016-12-13 Niklas Skoglund

© Täby IS Skidor