Spår och parkeringsvärd på konstsnöspåret

Spåret är oerhört viktigt för klubbens existens och för den tillväxt som vi har haft de senaste åren och nu behöver vi alla medlemars hjälp att bemanna spåret och ta betalt av åkarna. Du står i skidshopen och tar betalt av besökande skidåkare.

Nytt för i år att klubben erhåller en ekonomisk ersättning på 125 kr/tim för varje arbetad timme istället för fria spårkort. Täby Konstsnöspår ersätter Täby IS Skidor. Detta gynnar såklart klubbens kassa och är därför en bra lösning.

Täby IS och Sundbybergs IK delar lika på arbetspassen i stugan. På vardagar har SIK ansvar för måndag och tisdag och TIS onsdag och torsdag. Helgpassen är fördelade lika mellan klubbarna.

Det är obligatoriskt att ta ett pass per aktivt barn i familjen.

Det är ju ett angenämt problem att vi har många besökare men parkeringen kan då bli lite för hårt belastad. För att åkarnas upplevelse på anläggningen skall bli bra har vi även parkeringsvärdar på helger. Dessa pass är inte obligatoriska men ger även de en intäkt till klubben på 125 kr/tim.

Vi skulle uppskatta mycket om ni under november månad bokar upp er för arbetspass i månaderna januari-februari.

Boka ditt pass här: Spår- och parkeringsvärd bemanning Täby Konstsnöspår

Vill du istället hjälpa till med att vakta snökanoner när kylan kommer så kontaktar du bemanningsanvarig i TIS Johan Högberg 073-351 95 91 Johan.hogberg76@gmail.com eller Johan.Hoegberg@se.ttiinc.com.

Nyheter 2018 – Två nya kanoner har köpts in och vi har ytterligare en på lån, totalt 9 stora kanoner. Vi förlänger spåret från 1,9 km till 2,7 km och målet är också att börja tidigare på säsongen.

2017-11-09 Niklas Skoglund

© Täby IS Skidor