Täby konstsnöspår

U7OmkYyC8CNDrLyQwgkWVi har nu skrivit ett nytt samarbetsavtal med Arninge Golf AB för säsongen 2017/2018. En vacker naturskön miljö och med en kuperad och varierad terräng. Ett konstsnöspår på ca 2,5 km som kan byggas ut till 5 km med hjälp av natursnö. Spåren prepareras för både klassiskt och skate och en skicrossbana kommer byggas för barn- och ungdomsverksamheten. Förberedelserna är i full gång med planering av spår och utrustningen.

Vi får tillgång till klubbens konferensanläggning vilket möjliggör företagskonferenser och event med skidtema.

Spåret är beläget på Arninge Golfbanan, klicka här för karta.

Målsättningen är att ha 2,3 – 2,8 km spår med konstsnö för både klassiskt och skate.

Säsongskort kan köpas för 1 200 kr. Säsongskort köps under fliken ”Köp säsongskort” då får du automatiskt kvitto mailat till dig och hämtar sedan ut säsongskortet i boden vid starten. Ett annat alternativ är att sätta in beloppet på PG 52 72 93-5, ange namn, adress och e-mail så mailar vi kvittot till dig. Det tredje alternativet är att köpa säsongskortet på plats när vi har bemannat boden.Spårkortet skall bäras väl synligt vid åkning på spåret. Dagkort kan köpas på plats för 100 kr.

Barn och ungdomar t.o.m 20 års ålder åker gratis.

Läs gärna vårt medlemsbrev: TKSS_Medlemsbrev_2016

Ladda ner Täby Konstsnöspår produktblad: Täby_konstsnöspår_produktblad_2016

Uppdaterad spårinformation kommer att finnas på denna länk: Skidspår.se

Bli ett fan av och följ konstsnöspåret på Facebook, här kommer den senaste informationen att finnas: Facebook

Friskvårdsbidrag – När ni köper säsongskort via webben ”Köp säsongskort” får ni ett kvitto på mailen som ni kan använda till er arbetsgivare för friskvårdsbidrag. Ni som köper via PG och önskar kvitto för säsongskortet uppge e-post adress och personnummer på info@tabykonstsnospar.se, så mailar vi ett ett kvitto. Det går även bra att använda dagkorten som kvitto för friskvårdsbidrag.

Sponsring – Vill du vara med och sponsra vårt spår? Kontakta jonssonjan@ymail.com för information.

 

Konstsnöanläggningen drivs av Täby IS Skidklubb och Sundbybergs IK. Projektet är ett samarbete mellan klubbarna och stöttas av Svenska Skidförbundet och Stockholms Idrottsförbund.

AHMfpW_hS-_WosC0bX6w   CkMFDW0MkjGPci1UZsqN

2017-09-09 admin

© Täby IS Skidor